logo   logo
כניסה למערכת

 

 

תלמידי המגמה בסיור בעקבות "הטעם של הכימיה"

  יום המגמה 18.2.18

 

 

במגמת כימיה נלמדת יחידת לימוד העוסקת בכימיה של מזון, מרכיביו וטעמיו השונים. יום המגמה השנה עסק בהיבטים הכימיים של המזון.

תלמידי מגמת כימיה יצאו לביקור במפעל קוקה קולה בבני ברק, שם ראו מקרוב את תהליך מילוי המשקה לבקבוקי השתייה עליהם למדו במסגרת נושא פולימרים. לאחר מכן ערכנו ביקור במפעל אסם ביקנעם. שמענו הרצאה מפי הטכנולוגים של מפעל אסם וזכינו לביקור מעניין במפעל.

דיווח ותמונות: חלי כהן